All Star Selfie – Selfie stick/trepied cu lumină

All Star Selfie poate fi folosit ca un selfie stick sau ca trepied.

Dispune de funcționare fără fir prin tehnologia Bluetooth, telecomandă și o lumină încorporată pentru a te ajuta să îmbunătățești condițiile de iluminare atunci când faci fotografii și înregistrări video.

Caracteristici

 • Băț de selfie 3 în 1 și trepied cu lumină și telecomandă
 • Conectivitate Bluetooth
 • 4 moduri de iluminare
 • Compact și ușor
 • Cu stâlp telescopic, extensibil până la 100 cm
 • Potrivit pentru majoritatea smartphone-urilor
 • Compatibil cu sistemele Android și iOS

 

Caracteristici tehnice

Dimensiunile produsului: 19,4 x 4,5 x 3,5 cm
Lungimea tijei: 19,4 cm (pliată), 100 cm (desfăcută)
Dimensiunea suportului: 6,5-9,9 cm
Greutate: 215 g
Material: plastic, oțel inoxidabil
Culoare: negru
Baterie (în obturator, inclusă): CR1632

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Pentru a porni, apăsați și mențineți apăsat butonul de captură foto timp de aproximativ 3 secunde. Lumina indicatoare albastră (intermitentă) se va aprinde atunci când este pornită.

În setările Bluetooth ale dispozitivului dvs., găsiți și selectați dispozitivul Selfie. Când cele două dispozitive s-au conectat cu succes, indicatorul luminos albastru nu mai clipește.

Bățul/trepiedul pentru selfie se oprește automat după 5 minute dacă niciun dispozitiv nu este conectat la el sau după 10 minute de inactivitate.

Pe dispozitivele Android, funcția de capturare a fotografiilor cu ajutorul butoanelor laterale de volum trebuie să fie setată în setările camerei pentru a funcționa corect.

Așezați dispozitivul mobil pe suportul pentru telefon. Baza antiderapantă împiedică alunecarea dispozitivului.

Bățul/trepiedul pentru selfie este acum gata de utilizare. Pentru a face o fotografie sau o înregistrare video, apăsați butonul de declanșare pe care l-ați folosit pentru a-l porni.

Pentru a aprinde și a stinge lumina, apăsați și mențineți apăsat butonul situat în partea stângă a luminii timp de aproximativ 3 secunde. Luminozitatea luminii poate fi reglată prin apăsarea scurtă a butonului. Există 4 niveluri de luminozitate.

Pentru a dezactiva bastonul/trepiedul pentru selfie, repetați pasul 1 – apăsați și mențineți apăsat butonul de capturare timp de aproximativ 3 secunde. Indicatorul luminos albastru va clipi rapid de 3 ori, apoi se va stinge.

SCHIMBAREA BATERIEI DIN DECLANȘATORUL FOTO

Pentru a schimba bateria din declanșatorul de declanșare, deschideți capacul în punctele marcate și înlocuiți bateria. Tipul de baterie: CR1632

 

Lumina din partea de sus a bastonului de selfie/trepiedului nu are baterie și se reîncarcă cu ajutorul cablului USB inclus. Orificiul de conectare este situat în partea superioară a luminii.

 

AVERTISMENTE

 • Înainte de a utiliza produsul, vă rugăm să vă asigurați că dispozitivul dvs. este fixat ferm și sigur în suport și se potrivește perfect.
 • Dacă dispozitivul dvs. mobil nu este atașat corect la produs, pot apărea daune materiale. Nu suntem răspunzători pentru daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare și de nerespectarea instrucțiunilor.
 • Pentru o durată de viață mai lungă a bateriei, vă recomandăm să opriți produsul după utilizare.
 • Bateria furnizată nu se află în garanție.

 

Origine: China. Distribuitor: Vivovita d.o.o., Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana – Dobrunje, SI, [email protected]

delivery
Livrare gratuită
satisfaction warranty
Garanția satisfacției
safe buy
Achiziție 100% sigură
EU seller
Vânzător din UE