Politică de confidențialitate

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR (RGPD)

Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal Datele cu caracter personal (numele și prenumele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, produsul comandat de către client) sunt prelucrate de către compania (operatorul) VIVOVITA d.o.o., exclusiv în următoarele scopuri:

  • pentru a ține evidența clienților, care este publicată pe site-ul web al Vivovita d.o.o. – vivozebra.ro;
  • pentru a trimite email-uri (știri) de informare despre noile produse de pe vivozebra.ro;
  • pentru a obține o imagine de ansamblu a e-mailurilor trimise pe care persoana vizată le-a deschis sau nu, a linkurilor pe care le-a deschis sau pe care a făcut clic (ce conținuturi a citit sau a vizualizat), a timpului petrecut pentru a citi sau a vizualiza fiecare conținut în parte;
  • pentru a segmenta persoanele pe baza informațiilor de la paragraful anterior și pentru a trimite în continuare e-mailuri personalizate (individualizate) (ceea ce înseamnă că persoane diferite pot primi e-mailuri cu conținut diferit) pentru a informa mai bine (mai relevant) persoanele și pentru a obține o rată de răspuns mai mare la e-mailurile trimise;
  • în scopurile analizării traseului utilizatorului pe site-ul web: de unde a venit utilizarea (sursa de trafic), monitorizarea activității pe site-ul web, a site-urilor web pe care le-a vizitat utilizatorul, a conținutului pe care l-a descărcat sau l-a vizualizat.

Toate analizele datelor și toată gestionarea datelor sunt destinate înregistrărilor interne ale Vivovita d.o.o. Vivovita d.o.o. funcționează în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal (ZVOP-1, Monitorul Oficial al Republicii Slovenia, nr. 94/2007) și cu Regulamentul general al UE privind protecția datelor (Regulamentul (UE) 2016/679) și garantăm următoarele drepturi ale persoanei fizice în contextul protecției datelor cu caracter personal: Dreptul de a solicita de la Vivovita d.o.o., care are calitatea de operator de date cu caracter personal, accesul la datele cu caracter personal și la următoarele informații sau aspecte, în orice moment:

  • Scopurile prelucrării.
  • Tipurile de date cu caracter personal, utilizatorii sau categoriile de utilizatori cărora le-au fost sau urmează să le fie divulgate datele cu caracter personal.
  • Perioada planificată de păstrare a datelor cu caracter personal sau, în cazul în care acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a determina această perioadă.
  • Existența unui proces decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri.
  • Motivele care stau la baza acesteia, precum și semnificația și consecințele previzibile ale unei astfel de prelucrări pentru o persoană.
  • O copie gratuită a datelor cu caracter personal într-o formă stabilită de persoana vizată (în cazul în care solicitarea este făcută prin mijloace electronice de comunicare și nu se solicită altfel, se va furniza o copie în format electronic). Pentru copiile suplimentare solicitate, operatorul poate percepe o taxă rezonabilă, ținând seama de costuri,
  • Corectarea datelor cu caracter personal inexacte.
  • Restricționarea prelucrării în cazul în care o persoană contestă exactitatea datelor cu caracter personal, pentru o perioadă care să permită operatorului să verifice exactitatea datelor cu caracter personal.
  • Ștergerea tuturor datelor cu caracter personal (dreptul de a fi uitat) dacă sunt îndeplinite condițiile prealabile prevăzute la articolul 17 din Regulamentul general privind protecția datelor și, în special, în cazul în care revoc acest consimțământ pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
  • Tipărirea datelor cu caracter personal într-o formă structurată, utilizată în mod obișnuit și care poate fi citită de computer, cu dreptul de a transmite aceste date unui alt operator fără a fi împiedicat de operatorul inițial.
  • Încetarea utilizării datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri.
  • Persoana vizată are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe o prelucrare automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice în ceea ce o privește sau care o afectează semnificativ în mod similar, cu condiția să fie îndeplinite condițiile prealabile prevăzute la articolul 22 din Regulamentul general privind protecția datelor.

Dreptul de a depune o plângere împotriva operatorului la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în cazul în care acesta consideră că prelucrarea datelor mele cu caracter personal încalcă Regulamentul general privind protecția datelor.

Procedura de exercitare a drepturilor unei persoane fizice 

Sunt conștient de faptul că pot face oricare dintre solicitările de mai sus privind exercitarea drepturilor mele în legătură cu datele cu caracter personal, în scris, către operator la adresa de e-mail [email protected] Sunt conștient de faptul că operatorul poate solicita de la mine informații suplimentare în scopul identificării fiabile în cazul exercitării drepturilor mele privind datele cu caracter personal și poate refuza să acționeze numai dacă dovedește că nu mă poate identifica în mod fiabil. Sunt conștient de faptul că operatorul trebuie să răspundă la solicitarea mea de a-mi exercita drepturile privind datele cu caracter personal de mai sus fără întârzieri nejustificate și cel mai târziu în termen de o lună de la primirea solicitării.

Module cookie

Site-ul nostru web utilizează module cookie, care permit vizitatorului sau utilizatorului să vizualizeze și să utilizeze site-ul nostru web într-un mod adaptat la dorințele sale. Un modul cookie este un mic fișier text pe care un server web îl stochează pe discul computerului dumneavoastră. Scopul principal al modulului cookie este de a stoca setările și alte date pe computerul dumneavoastră, astfel încât să nu mai fie nevoie să le introduceți data viitoare când vizitați site-ul nostru web. Utilizarea modulelor cookie este o procedură standard pe majoritatea site-urilor web. Setările implicite ale browserului permit utilizarea modulelor cookie. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea lor, puteți modifica setările browserului dumneavoastră astfel încât să dezactivați acceptarea modulelor cookie, dar acest lucru poate limita capacitatea dumneavoastră de comunicare cu site-ul nostru web. Chiar dacă acceptați modulele cookie, le puteți șterge ulterior cu ajutorul instrumentelor browserului dumneavoastră. Utilizăm module cookie exclusiv în scopul asigurării unei experiențe mai bune pentru fiecare vizitator sau utilizator în parte.   Site-ul nostru web colectează, de asemenea, informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru web și a serviciilor noastre online. De exemplu, cu ajutorul instrumentului nostru de analiză a site-ului, putem prelua informații din browserul dumneavoastră despre site-ul de pe care ați venit, despre motorul de căutare și cuvintele cheie pe care le-ați utilizat pentru a ne găsi, despre paginile pe care le-ați vizualizat pe site-ul nostru și despre programele de completare (add-on), lățimea și înălțimea pe care le utilizează browserul dumneavoastră. În plus, colectăm informațiile obișnuite pe care browserul le trimite la fiecare site web pe care îl vizitați, cum ar fi adresa dumneavoastră IP, tipul și limba browserului dumneavoastră, timpul de acces și adresele site-urilor web. Toate aceste informații sunt colectate exclusiv în scopul de a menține o statistică a vizitelor efectuate pe site-ul nostru web.  

  1. Module cookie necesare

Aceste tipuri de module cookie permit utilizarea componentelor esențiale pentru funcționarea corespunzătoare a site-ului web. Fără aceste module cookie, serviciile pe care doriți să le utilizați pe acest site web nu ar funcționa corespunzător (de exemplu, autentificarea, securitatea …).

  1. Module cookie asociate cu experiența de navigare

Aceste module cookie colectează date despre modul în care vizitatorii sau utilizatorii se comportă pe site-ul web pentru a îmbunătăți componenta asociată cu experiența de navigare (de exemplu, ce părți ale site-ului web vizitează cel mai des…). Aceste module cookie nu colectează informații care ar putea fi utilizate pentru a identifica un vizitator sau un utilizator.

  1. Module cookie funcționale

Aceste tipuri de module cookie permit site-ului web să rețină unele dintre setările și opțiunile dumneavoastră (nume de utilizator, limbă, regiune…) și să ofere funcții avansate și personalizate. Aceste tipuri de module cookie vă pot permite să urmăriți campaniile dvs. pe site-ul web.

  1. Module cookie publicitare sau direcționate

Aceste tipuri de module cookie sunt utilizate cel mai frecvent de rețelele de publicitate și de rețelele sociale (terțe părți) pentru a vă afișa anunțuri mai bine direcționate, pentru a restricționa repetarea anunțurilor sau pentru a măsura eficiența campaniilor dumneavoastră. Aceste tipuri de module cookie vă pot permite să vă urmăriți campaniile online.   

Beneficiile modulelor cookie 

Modulele cookie sunt foarte utile atunci când folosiți același dispozitiv și același browser, de exemplu pentru a vă reține preferințele, pentru a ne ajuta să monitorizăm modul în care utilizați paginile noastre și pentru a face conținutul pe care îl vedeți mai relevant pentru interesele și nevoile dumneavoastră. Niciunul dintre modulele cookie pe care le folosim pe site-urile noastre web nu colectează informații care ar putea să vă identifice personal. În continuare prezentăm un tabel care enumeră principalele module cookie utilizate pe site-urile noastre web, cu o explicație a scopului acestora.  

Numele modulului cookie Scop Furnizor Durată
_gat_gtag_UA_109782773_5 Statistici privind vizitatorii site-ului web Vivozebra.ro Durata sesiunii
PH_HPXY_CHECK Funcționarea site-ului web vivozebra.ro Vivozebra.ro Durata sesiunii
_gid Statistici privind vizitatorii site-ului web Google Analytics Durata sesiunii
_ga Statistici privind vizitatorii site-ului web Google Analytics 2 ani
woocommerce_recently_viewed Funcționarea site-ului web vivozebra.ro Vivozebra.ro Durata sesiunii
PHPSESSID Funcționarea site-ului web vivozebra.ro Vivozebra.ro Durata sesiunii

  Durata de păstrare a modulelor cookie 

Depinde de tipul de modul cookie. Modulele cookie de sesiune expiră atunci când închideți browserul dumneavoastră web. Modulele cookie persistente pot expira doar după câteva luni sau chiar câțiva ani.   

Gestionarea și ștergerea modulelor cookie 

Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord ca acest site web să seteze modulele cookie pe computerul dumneavoastră sau pe dispozitivul dumneavoastră mobil. Dacă doriți să modificați modul în care sunt utilizate modulele cookie în browserul dumneavoastră, inclusiv blocarea sau ștergerea acestora, puteți face acest lucru modificând în mod corespunzător setările browserului dumneavoastră. Procesul de gestionare și ștergere a modulelor cookie diferă în funcție de browserul pe care îl utilizați. Pentru a afla cum să faceți acest lucru cu un anumit browser, puteți utiliza funcția de ajutor a browserului sau puteți vizita https://www.aboutcookies.org, care explică pas cu pas cum să gestionați sau să ștergeți modulele cookie în majoritatea browserelor.