XXL Bandă de Tiv Magică Stitchy

Peticește și tivește hainele în doar câteva minute!✂️

  • Ușor fără cusut

ÎNAINTE DE UTILIZARE

  • Banda este potrivită pentru utilizarea pe textile care pot rezista la temperaturi mai ridicate (bumbac, denim etc.).
  • Înainte de prima utilizare, testați banda de cusut pe o bucată mai mică de țesătură pentru a vă asigura că țesătura este compatibilă cu banda de cusut.
  • În cazul țesăturilor mai groase (de exemplu, blugi), utilizați 2 straturi de bandă de cusut, unul peste celălalt.
  • În cazul țesăturilor mai groase, poate fi necesar să țineți fierul de călcat în locul în care ați plasat banda pentru o perioadă mai lungă de timp.
  • Dacă folosiți petice decorative, panglici și dantelă decorativă, vă recomandăm să puneți o cârpă uscată sau umedă pe țesătură înainte de a o călca.

 

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Pentru a coase, a face tivuri sau a scurta articole de îmbrăcăminte, veți avea nevoie de banda de cusut Stitchy, foarfeci, un fier de călcat și țesătura/îmbrăcămintea pe care o veți folosi.
De asemenea, puteți folosi un pulverizator de apă sau o cană cu apă pentru a facilita fixarea benzii (pulverizați sau înmuiați banda în apă înainte de utilizare).
*Dacă veți folosi banda pe țesături mai delicate, vă recomandăm să folosiți o cârpă uscată sau umedă așezată pe partea de îmbrăcăminte sau țesătură unde veți folosi banda de cusut înainte de a o călca.

Pentru rezultate optime, urmați acești 6 pași:

PASUL 1

Pregătiți piesa de îmbrăcăminte/țesătură care urmează să fie scurtată, tivită sau cârpită. Marcați partea în care doriți să tăiați țesătura.

PASUL 2

Tăiați bucata de țesătură selectată.

PASUL 3

Pregătiți banda de cusut și, dacă este necesar, o sticlă cu pulverizator sau o cană cu apă.

PASUL 4

Pliați și lustruiți marginea hainei unde veți plasa banda de cusut.

PASUL 5

Tăiați o cantitate suficientă de bandă de cusut. Vă recomandăm să o aplicați pe toată lungimea tivului pe care doriți să îl coaseți. Introduceți o cantitate suficientă de bandă în marginea pliată. Trebuie să plasați întotdeauna banda între 2 straturi de țesătură!

PASUL 6

Preîncălziți fierul de călcat la o temperatură mai ridicată. Folosiți fierul de călcat pentru a acoperi marginea îndoită cu bandă. În cazul țesăturilor mai groase, va trebui să călcați marginea de mai multe ori sau să țineți fierul de călcat pe margine timp de câteva secunde. Când banda se topește, creează o legătură de copren care unește țesătura. După ce ați călcat, așteptați ca țesătura să se răcească pentru a fixa definitiv banda de cusut.
*În această etapă, puteți folosi o cârpă uscată sau umedă pentru a o pune peste marginea cu bandă de cusut înainte de călcare, dacă este necesar. Acest lucru este recomandat în cazul țesăturilor mai delicate.

AVERTISMENTE

  • Aveți grijă să nu vă ardeți atunci când folosiți fierul de călcat.
  • Atunci când călcați marginea pliată, lăsați-o să se răcească.

 

ÎNTREȚINERE

Articolele de îmbrăcăminte pe care ați folosit banda de cusut Stitchy pot fi spălate la temperaturi de până la 30 °C. Uscați-le la aer.

 

CARACTERISTICI

Lățime: 2 cm

Lungime: 50 m (banda este ambalată pe o bobină)

Culoare: alb

Se poate spăla la mașină până la 30 °C.

Origine: China

 

Origine: China. Distribuitor: Vivovita d.o.o., Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana – Dobrunje, SI, [email protected]

delivery
Livrare gratuită
satisfaction warranty
Garanția satisfacției
safe buy
Achiziție 100% sigură
EU seller
Vânzător din UE