Pasul 2 din 3: Ofertă exclusivă
57% finalizat

{{customer_first_name}}, nu ratați - piese de schimb originale pentru TENS:

4 comprese TENS (electrozi)

4 comprese TENS (electrozi)

În kit primiți patru comprese TENS de schimb (electrozi), suficiente pentru până la 80 de tratamente.

TOP
OFERTĂ
8 comprese TENS (electrozi)

8 comprese TENS (electrozi)

În kit primiți opt comprese TENS de schimb (electrozi), suficiente pentru până la 160 de tratamente.

8 comprese (electrozi) și 2 cabluri TENS

8 comprese (electrozi) și 2 cabluri TENS

Kitul vine cu un set de cabluri de înlocuire și opt comprese TENS (electrozi) de înlocuire, suficiente pentru 160 de tratamente.

Ne susținem produsele
Produsul nu este ceea ce vă așteptați? Vom înlocui produsul sau vă vom rambursa banii.

Dacă decideți să returnați produsul, vă rugăm să ni-l returnați nedeteriorat, nefolosit și în ambalajul original, iar noi vom înlocui  produsul în mod gratuit  sau  vom rambursa prețul de achiziție.
Achiziție 100% sigură

Asigurăm securitatea datelor prin măsuri de ultimă generație de protecție a datelor. Datele circulă printr-o conexiune securizată și sunt criptate, astfel încât nu pot fi citite de o terță parte. Toate datele dumneavoastră care trebuie introduse pentru a efectua o achiziție sunt stocate cu grijă și nu sunt transmise unor persoane neautorizate sau terți.

Livrare gratuită

Livrarea este gratuită. Pentru plata ramburs, serviciul de curierat GLS va percepe o taxă de livrare de 14.99 lei. Nu se percepe nicio taxă dacă plătiți în avans cu cardul de credit sau prin PayPal.

Înlocuire gratuită

Ați ales mărimea greșită? Trimiteți produsul înapoi la noi și îl vom înlocui și vă vom trimite gratuit produsul în mărimea dorită!

Garanția satisfacției

Dacă nu sunteți mulțumit de produs, îl vom înlocui sau vă vom rambursa banii. Dacă decideți să returnați sau să înlocuiți produsul, vă rugăm să ni-l returnați nedeteriorat, nefolosit și în ambalajul original, iar noi îl vom înlocui sau vom rambursa prețul de achiziție.

Ofertă unică limitată de timp. Această ofertă nu poate fi achiziționată în altă parte pe site-ul nostru.